RECYCLED MONTH: ontvang 10% korting op Roomblush Recycled behang met code "HAPPYPLANET"

Inspiratiegids

Op zoek naar inspiratie voor jouw nieuw behang? Bekijk alle behangtips en ideeën voor elke huiskamer.
Een speelse accentmuur in de keuken

Een speelse accentmuur in de keuken

Wil je jouw keuken graag een kleurrijk of speels accent geven?Voor de volwassen en kleinere chefs geven we drie tips om je keuken op te fleuren met behang.👩‍🍳👨‍🍳

Lees meer about Een speelse accentmuur in de keuken
10 jaar Roomblush: 10 vragen aan oprichtster Eline

10 jaar Roomblush: 10 vragen aan oprichtster Eline

Roomblush bestaat 10 jaar! Voor deze gelegenheid stelden wij 10 vragen aan oprichtster Eline. Zij startte het Roomblush-avontuur in oktober 2013. Laat haar visie je alvast inspireren.

Lees meer about 10 jaar Roomblush: 10 vragen aan oprichtster Eline
Ontdek het verbluffende resultaat van onze samenwerking met Sundae

Ontdek het verbluffende resultaat van onze samenwerking met Sundae

Schitterend nieuws! Roomblush koos voor een samenwerking met Sundae. We hadden de eer om de Sundae 2.0 woning met magnifiek behangpapier te voorzien. Hou je klaar voor de onthulling van de resultaten... Spannend!

Lees meer about Ontdek het verbluffende resultaat van onze samenwerking met Sundae
De leukste thema’s voor jouw kinderkamer

De leukste thema’s voor jouw kinderkamer

Een baby op komst? Jouw kind wordt groter en wilt zijn of haar kamer verbouwen? Een leuke en vreugdevolle tijd voor jouw gezin. De eerste stap? Het kiezen van het thema van de kamer, dit geeft richting aan de decoratie, de meubels, het beddengoed... Betrek bij al deze verschillende stapjes zeker jouw kind, zodat het kamertransformatie van zijn of haar dromen wordt!

Lees meer about De leukste thema’s voor jouw kinderkamer
Interieurgesprek met Daniela van Urban Soul Interiors

Interieurgesprek met Daniela van Urban Soul Interiors

Wist je dat je Roomblush ook als professional kan gebruiken? Daniela van Urban Soul Interiors neemt je daarom mee in haar creatieve interieurproject. Te beginnen met een moodboard, waarbij de Roomblush stalenbox goed van pas komt om uiteindelijk het juiste behang te selecteren. Kies uit meer dan 150 behangdesigns met of zonder maatwerk, evenals muurstickers en verf. Ontdek Daniela's ervaring en ontvang net als zij jouw exclusieve en professionele korting.

Lees meer about Interieurgesprek met Daniela van Urban Soul Interiors
4 trendkleuren voor 2023

4 trendkleuren voor 2023

Nieuw jaar, nieuwe kleuren voor jouw interieur! Ben je net verhuisd? Wil je de kamer van jouw kleintje opnieuw inrichten? Spannend zo’n interieur make-over , en de kleur van jouw kamer(s) is een cruciale keuze. Wist je dat kleur een grote impact heeft op onze gemoedstoestand? Daarom is het belangrijk om de juiste kleuren te kiezen. Ontdek hier de trendkleuren voor 2023.

Lees meer about 4 trendkleuren voor 2023
Rebecca deelt haar professionele interieurervaring met Roomblush

Rebecca deelt haar professionele interieurervaring met Roomblush

Wist je dat je als professional ook terecht kan bij Roomblush? Rebecca van Scherp Interieur neemt je mee bij haar creatief interieurproject. Startend met een moodboard, waarbij de Roomblush stalenbox van pas komt om uiteindelijk het passende behang te kiezen uit ons ruime assortiment. Keuze uit meer dan 150 behangdesign al dan niet met maatwerk, maar ook muurstickers en verf. Ontdek Rebecca haar ervaring en verzilver net als haar jouw exclusieve en professionele korting.

Lees meer about Rebecca deelt haar professionele interieurervaring met Roomblush
Spotted: 3 kindermerken die volop gaan voor duurzaamheid

Spotted: 3 kindermerken die volop gaan voor duurzaamheid

Tijdens ons bezoek aan de Maison et Objet beurs in Parijs, vonden we een aantal geweldige duurzame merken die je misschien interesseren. Hieronder een kleine samenvatting waarom we van deze merken houden!

Lees meer about Spotted: 3 kindermerken die volop gaan voor duurzaamheid
Persbericht: Roomblush zet in op gerecycleerd kinderbehang

Persbericht: Roomblush zet in op gerecycleerd kinderbehang

Tielt, 27 maart 2023 Roomblush lanceert haar eerste gerecycleerde behangcollectie, Roomblush Recycled. Het Belgische behangmerk, dat dit jaar 10 kaarsjes uitblaast, gaat zo een stap verder in haar ambitie voor duurzame muurdecoratie.  Sinds haar opstart in 2013 zet Roomblush sterk in op duurzaamheid. Het behangmerk produceert elke rol behangpapier lokaal, in België, en op bestelling. Door geen stock aan te leggen en enkel te produceren wat klanten aankopen, vermijdt Roomblush het onnodig verloren gaan van grondstoffen.  In de standaard behangcollectie vind je meer dan 150 hippe designs voor kinderen, geprint met duurzame toner op FSC-gecertificeerd vliesbehang. Het behang is PVC-vrij,...

Lees meer about Persbericht: Roomblush zet in op gerecycleerd kinderbehang
Duurzaam behang: maak kennis met Roomblush Recycled

Duurzaam behang: maak kennis met Roomblush Recycled

Hoog op je verlanglijstje: je kinderkamer of favoriete ruimte eigenhandig omtoveren tot een droomdecor. Je ideale plaatje, hoe ziet dat eruit?Als je denkt aan:✔️ Creatieve prints✔️ Behang dat zorg draagt voor de planeet✔️ Papier dat je makkelijk aanbrengt en verwijdertDan is de Roomblush Recycled collectie voor jou. Je ontdekt leuke designs die je nergens anders vindt, verpakt in duurzaam behangpapier.

Lees meer about Duurzaam behang: maak kennis met Roomblush Recycled
Duurzaam behangen in een, twee, drie: ontdek Roomblush Recycled

Duurzaam behangen in een, twee, drie: ontdek Roomblush Recycled

Jouw behang duurzaam produceren doen we sinds het prille begin van Roomblush: jouw gezondheid en onze planeet blinken bovenaan onze prioriteitenlijst. Met onze nieuwe Roomblush Recycled collectie gaan we een stap verder, met dank aan de kennis en expertise van ons moederbedrijf Grandeco WallHaus Fashion Group.

Lees meer about Duurzaam behangen in een, twee, drie: ontdek Roomblush Recycled
Roomblush x Sundae: ontdek onze nieuwste samenwerking

Roomblush x Sundae: ontdek onze nieuwste samenwerking

Na 9 jaar de oprichtster van Roomblush te zijn, heeft Eline Rousseau besloten een nieuw project te starten. In 2022 heeft ze haar nieuwe interieurconcept gelanceerd: Sundae.

Lees meer about Roomblush x Sundae: ontdek onze nieuwste samenwerking
close