Logeerkamer Karen

Logeerkamer Karen

Gastblog van mama Karen:

Karen's bio op Instagram: "geen perfect leven, gelukkig wel gelukkig: Patrick & Roos / zon, boeken, eten, kledij, vakantie, interieur, vrienden, familie / Lymefighter"

Karen heeft haar eigen blog, waar ze schrijft over het leven, haar passie voor interieur en lifestyle. Toen we onze zoekactie opstartten voor beeldmateriaal om onze nieuwe behangcollectie JUNGLE te illustreren, stelde Karen zich kandidaat. Kort maar met een heel duidelijke boodschap en ik merkte al op via die enkele paar zinnen dat daar een goedlachse, gelukkige vrouw achter zat.

Karen heeft namelijk Lyme en wil/kan nu eindelijk na een aantal jaar weer 'gewoon' Karen zijn. Je zou kunnen denken dat wij voor samenwerkingen alleen maar willen werken met instagrammers met veel volgers. Dit is leuk meegenomen, maar bij ons gaat het toch wel ook erg om de persoon die achter de feed zit. Ook via mail en berichtjes kan je daar een echte klik mee hebben en een warm gevoel maken! Daarom vind ik het ook leuk om met 'gewone' profielen te werken, want vaak zijn die evenveel waard als een persoon met >10K volgers ... "in het hart".

Lees hieronder Karen's blog over de make-over van haar zolder, logeerkamer:

Na de living en Roos haar slaapkamer is het tijd om jullie nog eens te binnen te laten kijken in ons huis.

Vandaag laat ik jullie de logeerkamer zien.
Ons huis heeft een grote zolder, die eigenlijk als eerste werd afgewerkt. We legden er een laminaatvloer in. Patrick maakte muurkasten langs de twee kanten onder het schuinte van het dak. Die muurkasten hadden we namelijk al nodig toen we nog in ons appartementje woonden. Iets met te veel rommel en te weinig plaats. Het zorgde er alleszins voor dat onze zolder snel afgewerkt werd… Tot op zeker hoogte.

De zolder is in twee delen opgesplitst. Aan de ene kant vind je Roos haar speelkamer en aan de andere kant de logeerkamer. Maar het is wel gewoon een open ruimte. De regel is: geen speelgoed aan de kant van het bed, enkel chillen. Dat lukt over het algemeen, meestal redelijk goed. Aan de kant van de logeerkamer maakte Patrick in de muurkasten twee uitschuifbare bedjes. Op die manier kunnen er gemakkelijk 4 personen blijven slapen en hebben we toch gewoon ruimte wanneer er niemand slaapt.

Afgelopen weken maakte ik de logeerkamer helemaal af. Heel veel werk had ik niet meer, de basis was er al. Er werd nog behangen met het prachtige OURS behangpapier van Roomblush. Een beetje inrichten en klaar is Kees!
Wij kunnen jullie nu met open armen ontvangen in een mooie logeerkamer met één tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden en eventueel nog een babybedje. Kijk maar mee en laat me weten wanneer we voor jou het bed moeten opmaken!

IMG_6970

De logeerkamer

IMG_6966

Het trapje dat Patrick voor de keuken maakte doet nu dienst als nachtkastje. Hij zal er dus nog één mogen maken :).

Ours 6

Met de restjes van het behangpapier maakten we een slinger.

IMG_6972

Het logeerbedje uitgeschoven.

IMG_6971

En nog een tweede logeerbedje.

IMG_6974
En wanneer we geen logees hebben schuiven we de bedjes gewoon in de muur.

IMG_6975

Liefs, Karen


Deze artikels interesseren je misschien ook

By Sanne

By Sanne

Styliste Sanne neemt de kamer van haar zoontje Beau onder handen!

Lees meer about By Sanne
Gastblog Brihoog

Gastblog Brihoog

Blogger en influencer Brigitte Hoogkamp ging op een creatieve manier om met ons behang. Benieuwd? Lees haar gastblogje voor ons!

Lees meer about Gastblog Brihoog
close