Zie het groots met ons panoramisch behang

Zie het groots met ons panoramisch behang

There is a new kid in Roomblush town: panoramisch behang of fotobehang. Maar wat is dat juist en wat zijn nu de voordelen? We lijsten ze even voor jouw op.

Het grote verschil met het “standaard” Roomblush behang zijn de nieuwe afmetingen: 3 meter breed en 2m85 hoog. Panoramisch behang is dus 1 meter langer. Hierdoor transformeer je een groter, doorlopend kunstwerk in je kamer en vertelt je muur nog meer een verhaal.

  1. Minder repetitie

Het design bij een fotobehang herhaalt minder snel, waardoor je één groot tafereel op je muur hebt. Het Mountain Tops fotobehang is als het ware met de hand op je muur geschilderd. Je kind droomt weg tussen de bergen en de vogels in de lucht. Heerlijk!

Wallpaper Mountain Tops
  1. Creëert een groter ruimtegevoel

Hoe groter het behang, hoe groter het diepte effect en hoe groter je kamer oogt. Het Jungle Animals behang laat met zijn composities en frisse kleuren je ruimte instant knusser aanvoelen. Het tovert je ruimte om in een paradijs vol dieren en tropische elementen.

Wallpaper Jungle Animals
  1. Stimuleert de verbeelding van je kinderen

Niets belangrijker voor de ontwikkeling van een kind, dan zijn of haar creativiteit. Panoramisch behang stimuleert en inspireert de verbeelding van je kind op een ongekende manier. Zo heb je bijvoorbeeld ons Unicorn fotobehang dat met zijn fantasierijke figuren de dromen van je kind mooier maken. Voor de avonturiers onder ons is het Space panoramisch behang de perfecte keuze. Dit inspirerende fotobehang is verkrijgbaar in 3 kleuren: terracotta, beige en blauw.

Wallpaper Space
  1. Zelfde werkwijze van behangen

Ik hoor je al denken: een panoramisch behang of fotobehang is dat niet moeilijker aan te brengen? Zeker niet, je werkt op dezelfde manier als behang met onze standaard afmetingen. Het enige verschil is dat je een twee banen van 50cm extra hebt. Daarnaast voorzien wij al het essentiële behangmateriaal die jij nodig hebt tijdens jouw klus. Zo hoef je niet meer langs de DIY shop. Onze printbare behangmanual helpt je stapsgewijs op weg!

Wallpaper Sealife

Een panoramisch behang is een unieke manier om je muur een verhaal te laten vertellen. Bekijk ons panoramisch behang en wordt verliefd op één van onze motieven. Van een design in teken van het universum tot een sprookjesmotief, voor elk wat wils!

Deze artikels interesseren je misschien ook

Pimp je muur met een zelfklevende muursticker!

Pimp je muur met een zelfklevende muursticker!

Goed nieuws voor wie niet handig is, maar toch zijn interieur wilt opfleuren! Roomblush introduceert ludieke zelfklevende muurstickers. Ze geven je muur een vrolijke toets en zijn eenvoudig aan te brengen. Leuk weetje, wij recycleren het behangoverschot tot nieuwe stickers én proberen zo ons afval te beperken. Fantastisch toch?

Lees meer about Pimp je muur met een zelfklevende muursticker!
Een blik achter de schermen met interieurontwerpster Renate

Een blik achter de schermen met interieurontwerpster Renate

Wist je dat je als professional ook terecht kan bij Roomblush? Renate van Nine Dots Interieurontwerp neemt je mee bij haar creatief interieurproject. Startend met een moodboard, waarbij de Roomblush stalenbox van pas komt om uiteindelijk het passende behang te kiezen uit ons ruime assortiment. Keuze uit meer dan 150 behangdesign al dan niet met maatwerk, maar ook muurstickers en verf. Ontdek Renate haar ervaring en verzilver net als haar jouw exclusieve en professionele korting.

Lees meer about Een blik achter de schermen met interieurontwerpster Renate
close