RECYCLED MONTH: ontvang 10% korting op Roomblush Recycled behang met code "HAPPYPLANET"

Real wall

Real wall
Kleine recensie van een klant:

"Vliesbehang. Wat een super product, wetende dat indien we ooit alles er terug af zouden willen, dat allemaal héél netjes lukt. Wat zeker mooi meegenomen is! Maar! Dit grijze leopard behangpapier blijft voor eeuwig! We hebben zoveel leuke reacties gehad: "Is dat behang? Het ziet er zo realistisch uit ”.

We zijn zo verliefd op deze, het is safari met een Scandinavische toets. Het behang matcht met alles wat we hebben in de speelkamer van OZI. Het was aanvankelijk bedoeld als achtergrond voor hun ballenbad, nu voor hun keukenspeelruimte. Ik wil gewoon alles wat we hebben tegen deze prachtige achtergrond plaatsen.

Het is de allereerste keer dat we met behang werkten en hebben absoluut geen spijt van zowel kwaliteit als stijl. Bedankt Roomblush voor de prachtige prints die je maakt.

Bedankt Eline. Je behang heeft zoveel vreugde in ons huis gebracht.

Beste wensen!


Shinta, volg haar op Instagram @mama_and_triplets

 

Deze artikels interesseren je misschien ook

Boys~Girls room

Boys~Girls room

Het creatieve kind in mij was zooo blij toen ik de rollen behangpapier ging ophalen in de parcelshop. Uiteraard ben ik ook zo één van: “Ik wil dat nu direct doen, ik kan echt niet wachten!” Maar, het verstand zei, calm down. Mooi behangpapier verdiend een goede voorbereiding.

Lees meer about Boys~Girls room
Fresh Eucalyptus wall

Fresh Eucalyptus wall

Roomblush behang is anders dan anders, vrolijk en met hun prachtige kleuren een echte eyecatcher in je interieur!

Lees meer about Fresh Eucalyptus wall
close