Ombre behang

Ombre behang

Gastblogje Kirsten

Mijn dochter van 2 en ik delen een kamer bij mijn ouders in huis.
 
Haar bedje stond altijd ‘midden’ in de kamer en ik had een hoekje. Op Instagram zag ik continu leuke kamertjes voorbijkomen. Stiekem werd ik er wel een beetje jaloers op en besloot onze kamer om te gooien. Emma Lieve kreeg haar eigen ‘kamertje’ in mijn kamer. 
 
Toen ik de nieuwe collectie van Roomblush mocht zien wist ik het meteen. De Layered Red wil ik hebben! Ik had een paar maanden er voor de andere muren met dezelfde kleur geverfd dus dit zou echt een perfecte match zijn! 
 
Toen het behang geleverd werd ben ik direct naar de bouwmarkt geraced om lijm te kopen. Ik had nog nooit in mijn leven behangen, dus ik vond het ergens wel een beetje spannend. 
 
Alles stond zo onwijs goed en duidelijk uitgelegd dat het behangen vanzelf ging! De banen waren zelf al afgemeten dus je wist waar je moet beginnen met plakken. Binnen 2 uur had ik Emma haar hoekje af. 
Het behang is mooi dik en geeft geen kreukel als het mis gaat en je het weer corrigeert. Als je niet beter zou weten lijkt het wel op verf. Iemand anders zag er weer een soort zonsondergang in. Het is een hele mooie ombre kleur en maakt de kamer echt af! 
 
Ik heb het aangekleed met hout en de kleur wit.  
Emma Lieve is blij met haar hoekje, en ik trots op mijzelf dat ik dit zonder enige ervaring heb gefixt! Het behang is in meerdere kleuren verkrijgbaar. 
 

Deze artikels interesseren je misschien ook

Idee voor een stoer cadeau

Idee voor een stoer cadeau

Wat geef je een meisje dat zeven wordt en alles al heeft? Julie hoefde er niet lang over na te denken, een nieuwe kamer!

Lees meer about Idee voor een stoer cadeau
Mooi kwalitatief behang

Mooi kwalitatief behang

Het prachtige Behang van Roomblush kwam binnen en eerlijk mijn hart maakte een sprongetje. Wat ideaal dat de banen al voor je uitgerekend zijn en het is ook nog eens een keer erg mooi kwalitatief en dik behang.

Lees meer about Mooi kwalitatief behang
close