RECYCLED MONTH: ontvang 10% korting op Roomblush Recycled behang met code "HAPPYPLANET"

Jungle behang in de kinderkamer is helemaal in!

Jungle behang in de kinderkamer is helemaal in!

De Urban jungle trend in interieurs is ontzettend populair. Ook kinderen vinden het leuk om helemaal ondergedompeld te worden in een safari thema. Met tropisch behang waant jouw kind zich in een échte jungle. We tonen graag hoe je een kinderkamer helemaal jungle-proof maakt met Roomblush behangpapier.

 

Jungle

Dit Roomblush behang ’Jungle’ is een neutrale en speelse print die ervoor zorgt
dat de kinderkamer niet té druk wordt, maar toch perfect past in het jungle thema. Met een leuke dierenposter en accessoires zoals rieten mandjes en planten, wordt de kinderkamer helemaal in thema gestyled!

 

  
 
Safari
Je kan er ook voor een iets opvallender behangpapier kiezen, zoals deze ’Safari’.
Dit junglebehang met dieren en tropische bladeren zorgt meteen voor een jungle thema in de kinderkamer. Zeker in combinatie met een dekbedovertrek in thema en wat leuke planten, worden de fantasieën van je kind werkelijkheid!


 

Dino

Dit ’Dino’ behangpapier zorgt ervoor dat een saaie kinderkamer meteen omgetoverd word tot een leuke en creatieve kamer in jungle thema. Op dit behang zie je, zoals de naam van het behangpapier al doet vermoeden, heel wat schattige dino’s afgebeeld. Dit behang is dan ook een echte eyecatcher in de kinderkamer! Ook de leuke dinobeeldjes en werelkaart aan de muur geven het jungle thema een extra touch.

 

 

Naast deze soorten jungle behang, hebben we ook nog heel wat andere prints beschikbaar die perfect matchen in dit thema. Zo is er bijvoorbeeld ook een print met panters of luipaarden. Bij Roomblush vind je dus zeker en vast behangpapier om je kinderkamer helemaal jungle-proof te maken!

  

Wist je dat het super gemakkelijk is om je muur een frisse en creatieve look te geven met ons Roomblush behang? Het sterke vliesbehang van Roomblush heeft per rol vier banen (50 x 285 cm). Daarmee kan je een wand van maximaal twee meter behangen. Al binnen 1,5 uur kan je genieten van een compleet andere look! Klussen maar!

Deze artikels interesseren je misschien ook

Roomblush steunt Make A Wish

Roomblush steunt Make A Wish

Tijdens de maand december schenkt het Roomblush team 5% van haar maandomzet aan Make A Wish. Ook jij kan jouw steentje bijdragen door de code “Make a wish” toe te voegen op het einde van je bestelling.

Lees meer about Roomblush steunt Make A Wish
Breng de kinderkamer tot leven met het vrolijke Roomblush behang

Breng de kinderkamer tot leven met het vrolijke Roomblush behang

Met zebra’s, leeuwen en andere dierenvriendjes van Roomblush op de muur, maak je van de kinderkamer een levensechte jungle. De nieuwe behangcollectie kenmerkt zich door speelse en kleurrijke prints. Laat de lama’s huppelen door de kamer en de bootjes varen over de muur. De collectie van Roomblush brengt elke muur tot leven.

Lees meer about Breng de kinderkamer tot leven met het vrolijke Roomblush behang
close